Wednesday, November 24, 2010

aku main dengan jiran

cmeykom aq pon x tahu macam mane nak mula kan
ini cete aq punye lah
smua bdak laki kan suke tengok blue ala video lucah
aq first x tau pon pasal blue ni.....

aq ingatkan warna
tapi mase aq kecik aq selalu suruh mak cik sebelah rumah aq buka baju
first die yg mulakan die panggil aq lepas tu die buka baju
fuyoh die punye besar lepas tu aq pon kalau jumpe die suruh die buka baju die pon buka bukan dalam
rumah tapi luar rumah beb ...ala kat halaman rumah die lah tapi sekarang die dah tua sekarang umur die 49

tu cete lame ni cete baru
satu hari tu mak aq sekeluarga keluar mase tu aq gi sek balik rumah x de org
aq pon tanye lah jiran aq ni mane mak aq die kate mak aq gi kampung
aq pon lepak lah kat rumah die
die suruh aq buka baju kalau panas
aq kan pakai baju dua lapis satu kemeja sek satu lagi baju t shirt
so aq pon buka lah
tali pinggang pon aq buka

dah setengah jam aq duduk kat situ cakap kosong
die kate die rase panas nak je buka baju die
aq pon suruh lah die buka
die ckp 'ko ade  macam mane mak cik nak buka'
lepas tu die gi dapur minum air

 aq pon tengok lah die ade cd cete ape
dah lah bosan
pas tu aq jumpe cd lucah
aq tanye 'ni sape punye mak cik'
die jawab'mak cik punye lah dah lame x tengok, mase makcik first time buat baru makcik tengok'
aq pon x faham lah mase tu die buat ape??
die tanye aq 'ko nak tengok ke'
aq pon ye kan aje lah

aq pasang lah cd tu
fuyoh first tengok perempuan bogel bulat
pas tu makcik ni datang duduk sebelah aq
dah lah baju yg die pakai tu sexy
katat pulak tu

aq punye konek pon dah steam
makcik tu tengok cete tu x perasan langsung
padahal die dah perasan

lepas tu mak aq telefon die suruh aq tinggal kat rmah makcik tu satu hari satu malam. Aq rase macam nak buat je sex tu tapi dgan sape? Mak cik tu suruh aq gi mandi dulu die kate die nak gi tidur

aku pon pegi lah mandi
lepas mandi mak cik tu panggil aku
die kate'tadi cite tu best tak ??? '
aku jawab 'best knape makcik??'
mak cik tu tanye aku 'badan mak cik cantik tak , tetek makcik besar ke kecik'
aku cakap' okey cantik lawa 36 32 35 can tik tuu mak cik'
mase tgah cakap tu aku dah steam
dah lah tak pakai spender
steam pulak tuu
nampak gelombang kat seluar pendek aku

die tanye ' ko ni nak buat ape'
aku jawap ' tak buat ape2 pon , knape mak cik??'
die suruh aku pegi tido kat bilik sebelah
mase aku tgah jalan nak gi bilik sebelah tu aku terlanggar mesin jahit nasib
baik tak kene kat konek aku
kene kat pehe sebelah konek

die pon dtg lah kat aku tolong aku
'apesal lah ko ni jalan pon tak betol '
'tak sengaje pon terlanggar makcik'
dah sini duduk kat katil ni biar makcik sapu kan minyak kat pehe ko
tu , mari lah'
aku pon pegi lah duduk kat sane
lepas tu baru lah mula saat yg aku nanti kan
' ni pon minyak gamat jumpe pon hah cepat lah'
'cepat ape makcik '
'alahai macam ak tahu pulak mak cik nak sapukan minyak
cepatlah buka seluar ko tuu'
'alamak saye tak pakai seluar dalam lah makcik' (bukannye aku tak nak paki spender tu masalahnye tak de lupe nak bawak dari rumah)
'aduh ko ni tak pe lah bukak jew lah seluar ko tu macam lah makcik tak pernah nampak konek lelaki nanti kang bengkak pehe ko tu mak ko yg marah makcik'
aku pon bukak lah sambil tanggan kiri menutup kemaluan aku tu
malu seh aku tak pernah aku tunjuk konek aku kat perempuan sebelum nii
rase macam lain
'hah sini kenape ko tutup konek ko tuu , konek ko tu tak terbang lah tak payah tutup lagi dah'
aku pon lepas tu dah tak tutup dah
mase tu aku telanjang pakai baju jew
pew mase mak cik pengaag aku punye pehe konek aku terus steam
'hish ko nii kejap betol dah steam nak rase kew ??'
konek kau tak lah panjang sangat  5 inci jew tapi lebar lebih sikit besar bulat 50 sen tuu
'kalau boleh nak jew.boleh kew??'
'boleh tapi jgn bagi tau org lain tau '
'ok ok'
'sini biar makcik rase konek ko tu dalam mulot'
'ok ok'
peh die hisap konek aku punye lah best
lepas tu die gosok dgan tetek die
lepas tu kite org buat lah macam, biase
segan ar ku nak cite


lepas tu aku bagi die idea
suruh bogel jew buat keje dalam rumah aku dgan dialah bogel
sebab mase tu tak dew org lain kat rumah die
tutup pintu dgan cermin
peh care ni memang berkesan
korg bayang kan mase tgah makan pon bogel tengok tv dan macam2
best gile yg paling best mase die tgah tongek bersih kan rumah aku jolok die
die pon tak marah lepas aku pancut aku terus buat keje aku best beb
ok lah tu jew cite aku bye

3 comments:

  1. Saya ada jual Pussy n Penis Palsu.
    Alat nie 100% selamat,
    Jauh lebih selamat dari penggunaan tangan,


    kalau berminat boleh text Saya..
    Hp 011-21100018 (Wechat id:pussypalsu00 /whatsapp,)
    Email uzumakitakuma@yahoo.com
    Penghantaran Melalui Poslaju &Skynet.
    COD Hanya di Mid Valley Megamall, KL
    (Tempat simpanan stock & untuk product tertentu sahaja)

    untuk maklumat lanjut layari
    http://pussypalsu00.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Jom ke sini pulak gambar bogel melayu www.jawko.com
    Sedapnye awek di Facebook
    Awek bogel on Twitter

    ReplyDelete